Tommy Kids Academy

We gaan los!


Wat is Tommy Kids?

De inhoudelijke aanpak is gebaseerd op de Multi Skillz benadering waarmee we met name de motorische vaardigheid en ontwikkeling van de kinderen naar een hoger plan tillen. Van daaruit richten we ons op het onder de knie krijgen van de hoge technische eisen van de tennissport.

Naast de specifieke aanpak op de Academy gaan we een intensief partnership aan met de verenigingen uit de regio. In deze samenwerking staan aanwas en behoud centraal.

Vanaf maart 2018 gaat er op verschillende locaties een BSO Multi Skillz traject van start. We bieden de kinderen van het basisonderwijs bij de vereniging een intensief traject aan van motorische vaardigheden gerelateerd aan tennis. Het is natuurlijk ook een kennismaking met de vereniging, waardoor de kinderen eerder geneigd zijn om lid te worden van de vereniging waar ze het TommyKids traject doorlopen. Het is leuk, actief en leerzaam.

Naast het feit dat we het bewegen in het algemeen propageren, vinden we het ook belangrijk dat gezond eten bij zowel ouders als kinderen onder de aandacht wordt gebracht.

Biologische supermarktketen EkoPlaza en diëtiste Miriam Oremans ondersteunen het concept TommyKids Academy. Dit heeft geresulteerd dat EkoPlaza in het kader van bewust en gezond eten voor de cursisten van de TommyKids Academy een kortingskaart van 10 procent faciliteert.

Contact

location_on

Adres

Kanseliersplein 3, 5223 LV
's-Hertogenbosch

email

Email

a.martin@home.nl

phone

Telefoon

+31 (06)51617683